Dnes
Teplota: 10.7 °C

Pondělí, 21.09.2020Děti z Helen Doron Náchodsko získaly Cambridge certifikáty

Děti z Helen Doron Náchodsko získaly Cambridge certifikáty


V letošním roce s malým posunem z důvodu pandemie skládalo 37 dětí z jazykové školy Helen Doron Náchodsko mezinárodně uznávané zkoušky angličtiny Cambridge 20. června 2020. Zkoušky se konaly ve Velkém Poříčí a 14 dětí skládalo první zkoušku v kategorii „Starters", 12 dětí druhý stupeň „Movers" a 11 dětí třetí stupeň „Flyers". 

Zkouška se skládá ze tří částí. Nejprve čeká děti poslechový test, následovaný psaním a čtením, které završuje zkouška ústní. Tato jediná část se hodnotí na místě zkoušejícím, zbytek práce se zasílá do Cambridge k vyhodnocení. Z každé části může student získat 5 erbů, celkem tedy maximálně 15 erbů.

 

Výsledek své píle a snažení si úspěšní studenti angličtiny převzali v podobě certifikátů z rukou starosty města Náchoda Jana Birke, místostarosty Jana Čtvrtečky a ředitelky výukového centra Martiny Pohankové v pátek 18. 9. 2020 v obřadní síni náchodské radnice.

Slavnostní okamžik si společně s dětmi nenechaly ujít ani jejich skvělé lektorky, které je celý školní rok na zkoušky připravují, a samozřejmě rodiče, prarodiče a kamarádi.

Blahopřejeme všem úspěšným studentkám a studentům a přejeme hodně štěstí a úspěchů v dalším studiu nejen cizích jazyků!


Děti z Helen Doron Náchodsko získaly Cambridge certifikáty Děti z Helen Doron Náchodsko získaly Cambridge certifikáty

Děti z Helen Doron Náchodsko získaly Cambridge certifikáty Děti z Helen Doron Náchodsko získaly Cambridge certifikáty

Další v galerii 5

Další zprávy /