Dnes
Teplota: 13.0 °C

Pondělí, 14.09.2020Obnova zámeckého kopce - omezení

Obnova zámeckého kopce - omezení


V období od 17. 9. do 9. 10. 2020 dojde k uzavírce v ul. Zámecká na úseku od odbočky do ul. Máchova až po bránu na V. nádvoří státního zámku Náchod (viz mapa - červená trasa). Uzavření je nutné z důvodu dodržení bezpečnosti a ochrany zdraví při kácení stromů a pohybu techniky v lokalitě podél ul. Zámecká. Po dokončení prací bude tato cesta opět neprodleně zpřístupněna pro veřejnost.

Dalším omezením bude omezení plynulého průjezdu a průchodu v úseku podél ohradní zdi Střediska volného času Déčko (viz mapa - oranžová trasa) v období od 21. 9. do 25. 9. 2020, z důvodu arboristických zásahů a prořezů v korunách stromů. V tomto úseku nedojde k úplnému uzavření. Při realizaci arboristických prací zde bude řízen provoz zástupci dodavatele stavby tak, aby byl umožněn průchod nebo průjezd do ul. Máchova. Omlouváme se všem občanům a návštěvníkům a prosíme, aby zde počítali se zdržením.

Po dobu uzavírky a omezení, prosíme, využívejte alternativních cest s doporučením na zámecké schody za hotelem Beránek, ul. Smiřických ze sídliště Plhov nebo trasu přes ulice Poděbradova, ul. Nový Svět a ul. Zákoutí, která ústí do Aleje Kateřiny Zaháňské.

Současně je od pondělí 14. 9. 2020 v souvislosti s prováděním stavebních prací na revitalizaci zámeckého kopce mimo provoz veřejné osvětlení v horní části ul. Zámecké (v úseku Déčko-zámek). V termínu od 21. do 24. 9. 2020 bude mimo provoz veřejné osvětlení v celé ulici Zámecké a v parku Střediska volného času Déčko.

Děkujeme za pochopení.


Ilustrační foto Ilustrační foto

SZ Náchod - VONK - omezení SZ Náchod - VONK - omezení

Další zprávy /