Dnes
Teplota: 9.3 °C

Pátek, 22.10.2021Dopravní opatření běh Hronov–Náchod

Dopravní opatření běh Hronov–Náchod


V sobotu 23. 10. 2021 dojde z důvodu konání tradičního běžeckého závodu Hronov-Náchod k dopravnímu omezení na silnici II/303 mezi Hronovem a Náchodem. Start je v 11:00 hodin v Hronově na náměstí, průjezd přes náměstí bude uzavřen již v 10:50 a doprava bude odkláněna hlídkami Policie ČR a Městské policie Hronov přes silnici II/567 a místní komunikaci (MK) Padolí.

Trasa závodu povede z náměstí v Hronově po silnici II/303 přes Velké Poříčí, Malé Poříčí do Náchoda (ul. Broumovská, Kladská) na okružní křižovatku „U Itálie" a dále ulicemi Kamenice a Palackého na Masarykovo náměstí, kde bude cíl.

Závod bude veden za běžného provozu a na křižovatkách budou dopravu usměrňovat hlídky PČR, MP Hronov a MP Náchod a pořadatelé v reflexních vestách. Žádáme řidiče, aby dbali jejich pokynů, chovali se ohleduplně, a mezi závodníky nevjížděli.

Při průběhu běžců bude značně omezen průjezd okružní křižovatkou „U Itálie". Tu i sousední okružní křižovatku „U Čedoku" budou řídit hlídky Policie ČR.

Řidičům doporučujeme, aby se 23. 10. 2021 mezi 11:00 a 13:00 Náchodu úplně vyhnuli a pro svoji cestu zvolili jinou trasu do Hronova, např. přes Kramolnu a Červený Kostelec.

Od 8:00 do cca 14:00 hodin bude uzavřeno Masarykovo náměstí a parkoviště za radnicí. Vozidla, která zůstanou na parkovišti za radnicí a na části Masarykova náměstí zaparkována, budou odtažena. Od uzavření nebude možné z Masarykova náměstí odjet. Proto doporučujeme řidičům, aby zaparkovali na jiných parkovištích v okolí náměstí. Jelikož již od 8 hodin budou na náměstí probíhat dětské závody a kolem 11:30 doběhnou na náměstí běžci hlavního závodu. Od 11:00 do 12:00 hodin bude uzavřena místní komunikace v ulici Volovnice.

23. 10. 2021 bude od rána do cca 11 hod. uzavřeno také parkoviště u plaveckého bazénu z důvodu odvozu závodníků autobusy z Náchoda do Hronova.

Z důvodu blížícího se svátku Všech svatých a náporu českých zákazníků na polské tržnice očekáváme zvýšený provoz na silnici I/33, proto prosím řidiče v sobotu 23. 10. o zvýšenou pozornost a ohleduplnost při průjezdu Náchodem!

 

 


Dopravní opatření běh Hronov–Náchod Dopravní opatření běh Hronov–Náchod

Dopravní opatření běh Hronov–Náchod Dopravní opatření běh Hronov–Náchod

Další v galerii 3

Další zprávy /